De Energie Coöperatie Bunnik organiseert opnieuw een groepsaankoop van zonnepanelen voor op het eigen dak. Met een groepsaankoop kunnen we een scherpere prijs en betere kwaliteit krijgen.

Met onze eerdere acties in 2016 en 2017 (als Energiegroep Bunnik) hebben we al ruim 100 daken op deze manier van zonnepanelen voorzien. Wij organiseren deze actie omdat we bewoners van de gemeente Bunnik willen helpen hun woningen duurzamer te maken. De ECB heeft als not-for-profit organisatie geen commercieel oogmerk. De actie voor groepsaankoop wordt daarom warm aanbevolen door de gemeente Bunnik.

Wij hebben voor deze groepsaankoop bij vijf leveranciers uit de regio een offerte gevraagd voor diverse systeemgroottes en deze aanbiedingen met elkaar vergeleken op prijs en kwaliteit. Hieruit is het Utrechtse bedrijf Groenpand geselecteerd.

Op 26 november kunt op onze informatie-avond in het gemeentehuis meer te weten komen over de actie en kennis maken met het bedrijf Groenpand.

Lees hier meer over deze actie, die tot 31 december duurt. Ook kunt zich op die pagina direct aanmelden voor een vrijblijvend aanbod.