Al ruim 300 mensen zijn lid van onze coöperatie. Word jij ons volgende lid? Voor slechts €15 per jaar ben je lid van de Energie Coöperatie Bunnik en steun je onze duurzame doelen! Meld je hieronder aan en begin met profiteren van de voordelen.

Wat doen wij voor onze leden?

Als lid steun je niet alleen ons werk maar profiteer je ook van enkele voordelen. Benieuwd wat wij voor onze leden doen? Ontdek jouw ledenvoordeel hier.

Bedrijven en organisaties

Momenteel steunen de volgende organisaties of bedrijven onze coöperatie middels een lidmaatschap: Wijkvereniging Kromme Rijn, Tien SGA en Golfclub Kromme Rijn. Vanzelfsprekend zijn we trots en dankbaar voor deze steun! Wil je met jouw bedrijf of organisatie ook ons werk steunen? Neem dan contact met ons op om mogelijke samenwerking te bespreken. Tip: bekijk ook eens onze partners.

Nu lid worden?

Jouw lidmaatschap is een mooie manier om onze duurzame doelen dichterbij te brengen. Meld je hier direct aan als lid of via onderstaande knop. Natuurlijk leggen we je vooraf uit hoe lid worden werkt, wat het kost en ook hoe je aanvullend kunt doneren.