Kennisbank Kromme Rijnwijk

Gemeente Bunnik en Energiecoöperatie Bunnik (ECB) hebben het initiatief genomen om in de Kromme Rijnwijk in Bunnik samen met de bewoners aan de slag te gaan met het verduurzamen van woningen. Hiertoe wordt veel informatie verzameld, meestal in buurtaanpak (een ‘buurt’ zijn enkele straten met 50 – 200 woningen van hetzelfde type). Per buurt, waar de actie loopt, is een aparte pagina gemaakt met alle informatie over de voortgang, bijeenkomsten en niet te vergeten specifieke informatie over verduurzaming van het daar aanwezige woningtype. Per buurt wordt een zogenaamde menukaart of een iets uitgebreider basisisolatieplan gemaakt, die op de desbetreffende pagina te downloaden is.

Er is informatie bij die ook interessant kan zijn voor bewoners van andere buurten, zeker omdat de meeste woningen in deze wijk in de 70-er jaren gebouwd zijn en qua constructie op elkaar lijken. Via deze kennisbank is die informatie beschikbaar.

Gebruik vooral de zoekfunctie, want niet alle onderwerpen zijn direct zichtbaar.

(enkele iconen met dank aan Visual Glow van het Noun Project (CC BY 3.0)

Vaak gestelde vragen

Kan ik onderwerpen toe (laten) voegen?

Vanuit de ECB en de gemeente kan informatie opgezocht en toegevoegd worden aan de Kennisbank. Heb je behoefte aan informatie over een onderwerp dat nog niet genoemd is èn van belang is voor meerdere woningen in de Kromme Rijnwijk? Stuur een mail naar info@energiebunnik.nl.