De activiteiten van onze coöperatie worden mogelijk dankzij allerlei enthousiaste mensen, veelal vrijwilligers. Via onze inspirerende interviews & blogs leer je ze een beetje kennen. Zelf actief worden? Bekijk eens onze vacatures en draag ook bij aan duurzame energie in de gemeente Bunnik!

Foto-Lize-Kraan-Fotografie

Interview: Jaap de Pater uit Bunnik

Mei 2024 – Enthousiasme kan aanstekelijk werken, zeker als we spreken met Jaap de Pater, duurzaam vrijwilliger op vele fronten, zo ook bij de Energie Coöperatie Bunnik. Lees dit interview.

(Foto: Lize Kraan Fotografie.)

Blog: voorzitter Paul Zeef (5)

Maart 2024 – In dit blog-bericht geeft voorzitter Paul Zeef je weer een kijkje in de lokale energietransitie, dit keer betreft het een verslag van onze ALV van 26 maart, op “een mooie, zachte avond in maart”. Lees dit blog-bericht.

Blog: voorzitter Paul Zeef (4)

Maart 2024 – In dit blog-bericht geeft voorzitter Paul Zeef je weer een kijkje in de lokale energietransitie, dit keer vanaf de keukentafel van Jan Klingen. Wat speelt er in coöperatie, gemeente en directe regio? Lees dit blog-bericht.

Blog: voorzitter Paul Zeef (3)

Februari 2024 – In dit blog-bericht geeft voorzitter Paul Zeef je weer een kijkje in de lokale energietransitie. Wat speelt er in coöperatie, gemeente en directe regio? Lees dit blog-bericht.

Blog: voorzitter Paul Zeef (2)

December 2023 – In dit blog-bericht geeft voorzitter Paul Zeef je weer een kijkje in de lokale energietransitie. Wat speelt er in coöperatie, gemeente en directe regio? Lees dit blog-bericht.

Blog: voorzitter Paul Zeef (1)

November 2023 – In dit blog-bericht neemt kersverse voorzitter Paul Zeef je mee in de stappen van ons bestuur. Neem een kijkje in de lokale energietransitie! Lees dit blog-bericht.

Interview: nieuwe bestuursleden eind 2023

November 2023 – Onze doelen vragen om samenwerking en inzet van velen. Gelukkig kan de ECB rekenen op enthousiaste en hardwerkende mensen. We zijn dan ook verheugd sinds eind 2023 enkele nieuwe bestuursleden te mogen verwelkomen. Lees dit interview.

Interview: Jan Klingen uit Bunnik

Mei 2023 – Jan Klingen uit Bunnik legt graag dingen aan mensen uit, helpt anderen ook slimmer met energie in huis om te gaan en gaat regelmatig als energiecoach op pad. Lees dit interview.

Interview: Cor Hofstee uit Werkhoven

April 2023 – Cor Hofstee uit Werkhoven is al sinds 2015 actief voor de Energie Coöperatie Bunnik. Nu is hij volop aan de slag om in heel Werkhoven woningen beter te isoleren. Lees dit interview.


Meer interviews & blogs?

Heb je tips of vragen betreffende onze interviews & blogs, neem contact met ons op.