De gemeente Bunnik is, samen met de Energie Coöperatie Bunnik en adviseur “Grijs naar Groen”, een buurtactie gestart onder naam ‘Samen Isoleren in de Oranjebuurt’. Iedere bewoner van de Oranjebuurt in Bunnik krijgt binnenkort een folder en andere informatiemateriaal in de bus over deze actie. Je kunt meer lezen over de buurtactie en jezelf aanmelden op deze pagina .

Woon je in de Oranjebuurt en heb je bepaalde vragen? Op twee avonden staan we aan tafeltjes buiten in de buurt om met kleine groepjes in gesprek te gaan:

  • 25 augustus van 18.30 – 20.30 uur in het Ireneparkje, en
  • 2 september van 18.30 – 20.30 uur op de groenstrook op de Burg. van de Weijerstraat (ter hoogte van huisnummer 68-74).

Bij regenachtig weer zal de inloopavond  verschoven worden naar een andere datum, kijk op de website voor  de laatste informatie.

De infocampagne ‘Samen Isoleren’ wordt aangeboden aan de Oranjebuurt door de gemeente Bunnik, Energiecoöperatie Bunnik in samenwerking met adviseur Grijs naar Groen. Deze wijkaanpak is een eerste stap op weg naar duurzaam, aardgasvrij wonen in onze gemeente.