Energie besparen in je woning maar geen idee waar te beginnen? Kom dan langs tijdens het “Spreekuur Energiebesparing”, elke dinsdagavond van 18 tot 20 uur in het gemeentehuis in Odijk en elke zaterdagochtend van 10 tot 12 uur in de bibliotheek in Bunnik. Lees hieronder hoe je kunt reserveren.

Da’s handig! Tijdens het spreekuur staan deskundige vrijwilligers van Energie Coöperatie Bunnik klaar om al je vragen te beantwoorden. Je krijgt gratis advies over energiebesparende maatregelen voor jouw woning. Of het nu gaat om isolatie, energiezuinige verwarmingssystemen of andere duurzame oplossingen, de adviseurs helpen je graag op weg.

Het spreekuur biedt een informele setting waar in alle rust en met persoonlijke aandacht ontdekt kan worden welke stappen er gezet moeten worden om de woning energiezuiniger te maken. Zo werken we samen aan een duurzame toekomst en het verlagen van je energiekosten! Zien we je straks tijdens het Spreekuur Energiebesparing?

Je bent welkom om zelf te reserveren via deze online agenda. Je kunt het spreekuur daarna bezoeken (nadat jouw afspraak is bevestigd) op:

  • elke dinsdagavond van 18 tot 20 uur in gemeentehuis Odijk.
  • elke zaterdagochtend van 10 tot 12 uur in bibliotheek Bunnik.

 Vragen of meer informatie? Neem contact met ons op of bekijk onze advies-pagina.