Energieambassadeurs

De energie-ambassadeurs van de ECB: Erik, Cor, Harmen, Wim, Datus en Tom

Er is een zestal energie-ambassadeurs actief voor de ECB. Energie-ambassadeurs zijn vrijwilligers die vanuit eigen ervaring en/of na een korte training leden kunnen ondersteunen bij de aanpak van hun woning. Twijfel je of je eerst ander glas moet plaatsen of dat je beter zonnepanelen kunt nemen, neem dan contact met ons op. Een energie-ambassadeur kan de situatie bij jou thuis bekijken en je verder op weg helpen.

Warmtescanners

De warmtescanners gaan bij voldoende koud weer op pad om met de warmtecamera de warmtelekken in woningen op te sporen. Soms levert dit verrassende beelden op. Omdat de buitentemperatuur laag genoeg moet zijn, gebeurt dit werk alleen in de wintermaanden. Er is nu een achttal warmtescanners actief.

Wil je ook warmtescanner worden, meld je dan aan. Wij zorgen voor een korte training en begeleiding bij de eerste woningscans.

Bestuur

Het bestuur van de Energie Coöperatie Bunnik bestaat uit:

Wilt u het bestuur bereiken, mail dan naar: bestuur ( at) energiebunnik.nl

Coördinator

Erik Alsema is het vaste aanspreekpunt voor de Energie Coöperatie Bunnik. Erik was in 2015 één van de initiatiefnemers van de Energiegroep Bunnik (voorloper van de Energiecoöperatie Bunnik). Hij werkt daarnaast als adviseur duurzame energie en duurzaam bouwen bij het adviesbureau W/E adviseurs in Utrecht.
Voor alle praktische (en minder praktische) vragen over energiebesparing en energie-opwekking, kun je bij Erik terecht: erik.alsema ( at) energiebunnik.nl