Tijdens de Klimaatweek sloegen de gemeente Bunnik en Energie Coöperatie Bunnik de handen ineen om de Duurzaamheidsmarkt te organiseren. Deze inspirerende markt bood een schat aan informatie voor iedereen die zich wilde verdiepen in het verduurzamen van de woning.

De avond begon met een speech door wethouder Hilde de Groot, waarin ze het belang van duurzaamheid benadrukte en de inzet van de klimaatburgemeesters Hanneke Brandsma en Pierre Koreneef prees.

Tijdens de markt deelden experts hun inzichten en kennis. Lin Vliegenthart van het Repair Café sprak over ‘Samen Repareren’, terwijl Kees Stap van het Energiepaleis Utrecht ons informeerde over het verbeteren en verduurzamen van onze woningen voor een groenere toekomst. Willemien Trompert van de gemeente Bunnik deelde waardevolle informatie om ons bewuster te maken van de stappen die we kunnen zetten richting een duurzamere levensstijl.

Energie Coöperatie Bunnik en de vertegenwoordigers van Groenpand, Joren Harmanny en Erik Alsema presenteerde de inkoopactie voor hybride warmtepompen.

Presentaties gemist of even terugkijken? Bekijk de presentaties van:

Op de Duurzaamheidsmarkt kwamen diverse bedrijven samen die actief zijn op het gebied van duurzaamheid, waaronder Grijs naar Groen, Rondomdom, Groenpand, Repair Café, 10 Schilder-Glas-Afbouw, VIC Isolatie, Koston Isolatie en AZ Isolatie. Ze boden bezoekers volop inspiratie en praktische tips voor een groenere toekomst.